Categorie
 
 
 
 
 

VIDEO DIN FOTOGRAFIA COLECȚIEI DE VARĂ 2024

💛ZUPPA Vara🌞 nu a fost niciodată atât de colorată. Ce crezi? https://www.youtube.com/watch?v=wWfc9Ct1olw ZUPPA 17.04.2024

 

Trench-ul pentru fete ZUPPA este mai mult decât o îmbrăcăminte pentru exterior obișnuită. Realizat cu o combinație specială de încredere, devine accesoriul ideal pentru orice fotomodel mic care poartă în ea o părticică de detectiv.

Trench-ul nu servește doar pentru a vă menține uscat, ci este o piesă vestimentară la modă care strigă: "Sunt aici să rezolv probleme și să arăt grozav făcând asta!" De aceea, purtătoarea sa trebuie să se pregătească în mod responsabil să înfrunte privirile admirative ale celor din jur și întrebările legate de locul de unde îl are. Aceasta este puterea trench-ului ZUPPA, prieteni.

 


 

 

 

ȘTIRI DE LA ZUPPA ÎN CULISE

 

VIDEO DIN FOTOGRAFIA COLECȚIEI DE VARĂ 2020

Scurt videoclip de la ședința foto cu piese de vară de la Tiki Beach  Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt emotikon palmaVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt emotikon palmaVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt emotikon palma  nájdete tu: https://www.youtube.com/watch?v=eVcBWQEwZII

24.4.2020

 

VIDEO DIN FOTOGRAFIA COLECȚIEI DE PRIMAVARĂ 2020

Puteți găsi un scurt videoclip aici: https://www.youtube.com/watch?v=JUMWxA8IHkw&t=27s

11.02.2020

 

 
Mulțumim pentru munca minunată tuturor micilor modele (și modelelor) care au prezentat cu brio modelele colecției de primăvară și vară ZUPPA® 2019 la prezentarea de modă exclusivă Eurovea Fashion Forward.
Video complet aici: https://www.youtube.com/watch?v=GD2ZKhTXSh8
 
13.5.2019
 

Era noiembrie 2017 și afară era deja frig. Hanka a mers la muncă cu noi. Îmi amintesc încă cât de mult îmi plăceau zilele în care puteam merge la muncă cu mama mea, iar fetele noastre sunt la fel :-).

 

VIDEO DE LA KOŠICE FASHION WEEK 2018

Puteți găsi videoclipul de la primul show profesional ZUPPA® TOAMNĂ/IARNA 2018 aici: https://vimeo.com/311457195

31.12.2018

 

Brandul ZUPPA prezintă un concept vestimentar special pentru copii. De la înființare, a susținut valorile Fair Trade. Costurile de producție nu sunt așadar neglijabile. Călătoria fiecăruia dintre produsele noastre este destul de lungă, dar este transparentă, recunoscută și sinceră. Ne ia destul de mult timp pentru a ajunge la produsul final, pe care apoi îl aducem Vouă, clienților noștri.

 

AM FOTOGRAFAT COLECȚIA DE VARĂ ZUPPA 2018

Puteți găsi un scurt videoclip al ședinței foto aici: https://vimeo.com/267973438

 

Numărul comenzilor tale, fotografii frumoase, răspunsuri pozitive și e-mailuri de laudă ne conduc mai departe într-un mod incredibil și, în același timp, ne motivează să creăm mereu ceva nou, precum și să lucrăm constant la propria noastră îmbunătățire. Loialitatea ta, loialitatea magazinelor noastre sau loialitatea creatorilor de tendințe ne oferă o putere enormă, curaj și convingerea că totul are sens. Apreciem foarte mult și vă mulțumim că ne sunteți alături, pentru că datorită ei putem face ceea ce ne bucură enorm.

 

Fustocolanți. Un nume care a devenit complet familiar în rândul mamelor de astăzi. :)
La început, știam doar că vrem să facem pentru fiica noastră o piesă practică care să combine ceea ce este practic și confortabil la colanți cu ceea ce este girly la o fustă.
Toți colanți vânduți de tipul acesta până atunci aveau doar o fustă din tul.  Și asta pur și simplu nu ne convenea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version