Categorie
 
 
 
 
 

POVESTEA PRIMAVEREI

Era noiembrie 2017 și afară era deja frig. Hanka a mers la muncă cu noi. Îmi amintesc încă cât de mult îmi plăceau zilele în care puteam merge la muncă cu mama mea, iar fetele noastre sunt la fel :-).

Sunt întotdeauna foarte fericite când pot petrece timp în compania noastră. În acea zi, aveam în plan să proiectăm un nou model de tunică de primăvară. Dar creând și combinând treptat materialele, am creat un nou model de rochii ușoare, bogat plisate și totuși atât de confortabile. Nici măcar nu erau terminate încă, iar Hanka le încerca deja cu entuziasm. A zburat între noi în rochia ei ca o zână de primăvară.
Au primit numele foarte caracteristic și proaspăt PRIMAVERA, care înseamnă primăvară.

Ne bucurăm că sunt atăt de apreciate de Dvs., fapt dovedit de numărul de e-mailuri și fotografii de mulțumire pe care ni le trimiteți în fiecare zi, care ne fac din ce în ce mai fericiți. În acel an, DVS., clienții noștri, ați apreciat croiala confortabilă și extra răsucită, aspectul clasic, tulul extra moale și pliat dens.
Mulți dintre voi ne-ați scris dacă tulul este separat de jupon, iar rochia separat. Cel mai mare avantaj al rochiilor Primavera este că sunt cusute ca o singură unitate, iar partea din tul este o parte fixă ​​a rochiei. Datorită acestui fapt, nu deranjează micuța purtătoare în talie, nu apasă sau încălzește inutil, dimpotrivă, tulul inferior cusut pe rochie asigură o densitate și aerisire frumoasă. Cu orice mișcare, partea din tul se mișcă armonios cu rochia, astfel încât ambele materiale se armonizează frumos atunci când sunt purtate. Suntem mulțumiți de bucuria pe care Primavery o aduce tuturor purtătoarelor fericite.

Am primit un sfat frumos din partea a mai multora dinte voi despre cum păstrați bogat tulul chiar și după spălare. Prin urmare, vă recomandăm să nu utilizați balsam și pentru a obține volum și mai mare este recomandat să folosiți amidon delicat :)

Prin urmare, din colecția de primăvară de anul acesta nu vor lipsi rochiile Primavera sau fuste colanți Primavera în combinații de culori noi. În doar câteva zile, vă vom prezenta și alte modele noi de rochii în cadrul colecției de primăvară. Credem că povestea lor va avea succes la fel de mare ca și povestea Primavera.

12.2.2019

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version