Categorie
 
 
 
 
 

PUȚIN DESPRE FUSTOCOLANȚI, CUM A FOST CREATĂ ȘI CUM A AJUNS POPULARĂ PRINTRE VOI. . .

Fustocolanți. Un nume care a devenit complet familiar în rândul mamelor de astăzi. :)
La început, știam doar că vrem să facem pentru fiica noastră o piesă practică care să combine ceea ce este practic și confortabil la colanți cu ceea ce este girly la o fustă.
Toți colanți vânduți de tipul acesta până atunci aveau doar o fustă din tul.  Și asta pur și simplu nu ne convenea.

În același timp, ne gândeam cum să le numim. În ciuda faptului cuvântul „fustocolanți” nu este tocmai cel mai ușor, a câștigat până la urmă și se pare că a decolat destul de bine.

Știam că trebuie să facem fustocolanți integral din bumbac, material flexibil și confortabil.  Asta era pe timpul când Hanka a început să meargă la grădiniță, unde hainele trebuie să fie adaptate astfel încât să nu restricționeze în niciun fel copilul.

De aceea am atașat fusta de colanți pentru ca fusta să nu se miște, să nu se răsucească, să nu cadă, sau să ajungă sub axile în timpul jocului :-).

Prima piesă de colanți din bumbac cu fustă a fost cu trei volane (azi 3V) și era culoarea muștarului. Le-am creat acasă acum mai bine de doi ani și încă le avem în dulap ca prim unic :-). Chiar de la început, au fost foarte populare în rândul fiicei mele și, după ce au fost testate în acest fel, le-am inclus treptat în gama ZUPPA. La scurt timp după lansarea vânzărilor, a început să sosească un răspuns pozitiv din partea dumneavoastră. Colanții din bumbac cu fustă cu trei volane a devenit treptat un produs emblematic al ZUPPA.

ZUPPA design 09/2017

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version