Categorie
 
 
 
 
 

PROTEJEAZĂ-ȚI CE ESTE AL TĂU - ZUPPA ®

Brandul ZUPPA prezintă un concept vestimentar special pentru copii. De la înființare, a susținut valorile Fair Trade. Costurile de producție nu sunt așadar neglijabile. Călătoria fiecăruia dintre produsele noastre este destul de lungă, dar este transparentă, recunoscută și sinceră. Ne ia destul de mult timp pentru a ajunge la produsul final, pe care apoi îl aducem Vouă, clienților noștri.

Cu toate acestea, cea mai importantă parte a întregului proces de producție este ideea inițială. O idee, este ceva unic, în care punem mereu mult potențial creativ. Vom afla despre care dintre idei și produse au fost cu adevărat cele mai bune păreri abia după ceva timp, datorită reacțiilor Dvs.
Astfel de produse unice formează o identitate de marcă care se diferențiază de alte mărci și îi conferă un avantaj competitiv. De exemplu, ZUPPA se caracterizează prin fustă colanți originali, pantaloni scurți cu fustă, rochii, pălării sau paltoane cu volane sau mai multe produse în croiala PEPLUM.
Brandurile care au propriul scris de mână distinctiv înțeleg această filozofie și încearcă să se respecte reciproc. Ei își caută SINELE creativ în ei înșiși.
Din păcate, pe piață există și producători care prezintă cu nerușinare imitații de produse străine ca produse unice, schimbând în același timp doar câteva elemente. Este rușinos dacă cineva chiar începe să le vândă „în vrac” prin intermediul rețelelor de socializare sau prin propriul eShop. Prin urmare, suntem forțați să ne protejăm împotriva unor astfel de producători. De apariția #zuppafake nu am dori să ne ocupăm ulterior.  Din acest motiv, preferăm să adăugăm în prealabil o nouă categorie pe site-ul nostru: Prevederi legale.

Acestea au fost motivele pentru care am decis să ne protejăm proprietatea intelectuală. Suntem mândri că marca ZUPPA este acum o marcă înregistrată ®. Prin urmare, puteți fi sigur că prin achiziționarea produselor ZUPPA cumpărați un produs original de la producătorul său. Îi apreciem pe aceia dintre voi care puteți aprecia asta.

Întotdeauna există doar un singur original. ZUPPA este originalul.                                        24.7.2018

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Full (Desktop) version